ПРИНЦИПИ ДІЇ ЗАКОНУ ПРО КРИМІНАЛЬНУ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ - P. Vorobei (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Проаналізовано питання принципів дії закону про кримінальну відповідальність крізь призму теорії та практики. Увагу акцентовано на тих принципах, які безпосередньо стосуються кримінально-правового регулювання. Досліджено також принципи загального спрямування.