АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ ПРИЗНАЧЕННЯ ТА ПРОВЕДЕННЯ ПОЗАПЛАНОВИХ РЕВІЗІЙ ЗА ЗВЕРНЕННЯМ ОРГАНІВ ДОСУДОВОГО РОЗСЛІДУВАННЯ - A. Syzonenko; O. Bryskovska (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Висвітлено проблемні аспекти призначення та проведення позапланових ревізій у межах кримінального провадження. Обґрунтовано нагальність зазначених проблем, окреслено шляхи їх розвʼязання в нормотворчій і практичній діяльності.