ОСОБЛИВОСТІ ВСТАНОВЛЕННЯ ВИНУВАТОСТІ ОСІБ, ПРИЧЕТНИХ ДО ВЧИНЕННЯ ТЕРОРИСТИЧНИХ АКТІВ - I. Tsiupryk (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Окреслено обставини, які характеризують винуватість осіб і підлягають встановленню в кримінальних провадженнях за фактом учинення терористичного акту. Визначено, що основним завданням під час розслідування терористичного акту є встановлення вини, мотивів і мети злочину. Обґрунтовано, що своєчасне і точне зʼясування мотиву вчинення терористичного акту впливає на ефективність розслідування, сприяє встановленню кола осіб, які можуть бути причетні до протиправного діяння, і застосуванню всіх необхідних заходів кримінального переслідування.