ПОНЯТТЯ ШКІДЛИВОГО ПРОГРАМНОГО ЗАСОБУ, ПРИЗНАЧЕНОГО ДЛЯ НЕСАНКЦІОНОВАНОГО ВТРУЧАННЯ В РОБОТУ ЕЛЕКТРОННО-ОБЧИСЛЮВАЛЬНОЇ ТЕХНІКИ - O. Volkov (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Проаналізовано сутність поняття «шкідливий програмний засіб». Визначено його криміналістичні ознаки. Досліджено деструктивні властивості, сформульовано визначення та критерії приналежності програмного засобу до категорії шкідливих.