ПРОВЕДЕННЯ ДОПИТУ ПІД ЧАС РОЗСЛІДУВАННЯ ПОРУШЕННЯ ПРАВИЛ, ЩО СТОСУЮТЬСЯ БЕЗПЕЧНОГО ВИКОРИСТАННЯ ПРОМИСЛОВОЇ ПРОДУКЦІЇ АБО БЕЗПЕЧНОЇ ЕКСПЛУАТАЦІЇ БУДІВЕЛЬ І СПОРУД - Ya. Voitovych (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Визначено особливості проведення допитів різних учасників кримінального провадження під час розслідування злочинів, передбачених статтею 275 Кримінального кодексу України. Висвітлено зміст предмета допиту очевидців, свідків, потерпілого, підозрюваного.