ПРОВЕДЕННЯ ДОПИТУ ПОТЕРПІЛОГО ПІД ЧАС ДОСУДОВОГО РОЗСЛІДУВАННЯ ГРАБЕЖІВ: ПСИХОЛОГІЧНІ ЗАСАДИ - O. Kudermina; L. Lenska (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Висвітлено особливості допиту потерпілого під час розслідування грабежів. Акцентовано увагу на субʼєктивних та обʼєктивних чинниках, що позначаються на перебігу й результатах допиту потерпілого, сприяють встановленню необхідного психологічного контакту з особою. Розглянуто тактичні прийоми, які використовує слідчий з метою отримання повних і достовірних показань. Запропоновано дієві рекомендації щодо ефективного та якісного проведення допитів потерпілих під час розслідування грабежів.