ПРИНЦИПИ ТА СТАДІЇ ФІНАНСУВАННЯ І МАТЕРІАЛЬНО-ТЕХНІЧНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ НАЦІОНАЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ УКРАЇНИ - A. Honchar (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Визначено поняття принципів державного управління підрозділами Національної поліції України у сфері їх матеріально-технічного та фінансового забезпечення. Класифіковано принципи фінансового та матеріально-технічного забезпечення діяльності цього органу. Розглянуто стадії фінансування та матеріально-технічного забезпечення Національної поліції України.