ІНФОРМАЦІЙНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ КРИМІНАЛІСТИЧНОГО ДОСЛІДЖЕННЯ МЕТАЛЬНОЇ ХОЛОДНОЇ ЗБРОЇ - A. Pashyieva (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Проаналізовано методичні й організаційні аспекти, пов’язані із застосуванням сучасних інформаційних технологій для підвищення результативності криміналістичного дослідження холодної зброї та ефективності використання отриманих результатів під час розслідування і розкриття злочинів. Визначено роль інформаційного забезпечення в процесі проведення експертизи холодної зброї, окреслено основні тенденції його розвитку.