УЧАСТЬ СПЕЦІАЛІСТА В ПРОВЕДЕННІ СЛІДЧОГО ЕКСПЕРИМЕНТУ ПІД ЧАС РОЗСЛІДУВАННЯ ЗНИЩЕННЯ АБО ПОШКОДЖЕННЯ МАЙНА - A. Bodnar (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Висвітлено актуальні проблеми участі спеціаліста в проведенні слідчого експерименту під час розслідування знищення або пошкодження майна. Проаналізовано наявні в юридичній літературі позиції щодо цього питання та слідчу практику розслідування кримінальних проваджень зазначеної категорії.