ВИКОРИСТАННЯ ДОСВІДУ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ ПОЛІЦЕЙСЬКИХ КАНАДИ В ДІЯЛЬНОСТІ НАЦІОНАЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ УКРАЇНИ - B. Lishchuk; I. Kyrychenko (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Узагальнено результати відрядження делегації державної установи «Академія патрульної поліції» в Канаду з метою вивчення досвіду у сфері професійної підготовки поліцейського Канади й участі в освітній програмі «Курс особистої безпеки для інструкторів поліцейських» на базі Канадської поліцейської місії в Україні. Висвітлено корисний досвід Канади в контексті реформування органів Національної поліції України.