ЗАСАДИ ДІЯЛЬНОСТІ МІНІСТЕРСТВА ВНУТРІШНІХ СПРАВ УКРАЇНИ В КОНТЕКСТІ РЕФОРМУВАННЯ ПРАВООХОРОННОЇ СИСТЕМИ - Ya. Lazur (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Рец. на кн.: Глуховеря В. А. Організаційно-правові засади діяльності Міністерства внутрішніх справ в умовах реформування правоохоронної системи держави : монографія / В. А. Глуховеря. – Дніпро : Ліра ЛТД, 2017. – 420 с.