КРИМІНОЛОГІЧНА ХАРАКТЕРИСТИКА ОСІБ, ЯКІ ВЧИНЯЮТЬ НАСИЛЬСТВО В СІМ’Ї - I. Botnarenko (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Здійснено комплексне кримінологічне дослідження особизлочинця, який вчиняє насильство в сім’ї. Проаналізованоструктурні елементи кримінологічної характеристики цієї особи,зокрема соціально-демографічні, кримінально-правові, соціально-рольові, морально-психологічні.