КРИМІНАЛІСТИЧНА ХАРАКТЕРИСТИКА НАСИЛЬНИЦЬКОГО ЗАДОВОЛЕННЯ СТАТЕВОЇ ПРИСТРАСТІ НЕПРИРОДНИМ СПОСОБОМ, УЧИНЕНОГО ЩОДО МАЛОЛІТНЬОЇ ОСОБИ - H. Nikitina-Dudikova (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Проаналізовано поняття й елементи криміналістичноїхарактеристики насильницького задоволення статевоїпристрасті неприродним способом, учиненого щодо малолітньоїособи.