ОСОБЛИВОСТІ ТИМЧАСОВОГО ДОСТУПУ ДО РЕЧЕЙ І ДОКУМЕНТІВ ПІД ЧАС ДОСУДОВОГО РОЗСЛІДУВАННЯ ЗЛОЧИНІВ У СФЕРІ БУДІВНИЦТВА - A. Zapototskyi (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Висвітлено особливості тимчасового доступу до речей і документів під час досудового розслідування злочинів у сфері будівництва. Виокремлено можливі предмети тимчасового доступу до речей і документів у злочинах цієї категорії. Розглянуто процесуальний порядок і тактику його проведення.