ТАКТИЧНІ ОСОБЛИВОСТІ ЗАСТОСУВАННЯ МЕТОДУ МАТРИЧНОЇ ДІАГРАМИ ПІД ЧАС ДОСУДОВОГО РОЗСЛІДУВАННЯ КРИМІНАЛЬНИХ ПРАВОПОРУШЕНЬ - O. Tsilmak (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Розглянуто сутність, мету, правила й умови, переваги та недоліки, очікувані результати застосування адаптованого до умов досудового розслідування методу матричної діаграми. Запропоновано тактику застосування методу на етапах його реалізації – підготовчому, основному та завершальному.