ПРЕДМЕТ ДОКАЗУВАННЯ В КРИМІНАЛЬНИХ ПРОВАДЖЕННЯХ ЩОДО ФІНАНСУВАННЯ ТЕРОРИСТИЧНИХ ГРУП (ОРГАНІЗАЦІЙ), ЯКІ ДІЮТЬ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ ЛУГАНСЬКОЇ ТА ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТЕЙ - I. Tsupryk (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Окреслено проблеми дослідження предмета доказування вкримінальних провадженнях, пов’язаних із фінансуваннямтероризму, зокрема терористичних груп (організацій) таокремих терористів, які діють на тимчасово окупованихтериторіях Луганської та Донецької областей. Визначено, щоосновним завданням під час розслідування злочинів цієїкатегорії є встановлення обставин, необхідних для прийняттяобґрунтованих рішень у кримінальному провадженні. Доведенонеобхідність встановлення обізнаності особи, яка переводитьактиви на тимчасово окуповані території з метоюфінансування тероризму.