Концептуальні засади розслідування злочинів у сфері будівництва - P. Tsymbal (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Рец. на кн.: Запотоцький А. П. Основи методики розслідування злочинів у сфері будівництва : монографія / А. П. Запотоцький. – Київ : Освіта України, 2018. – 320 с.