ГЕНЕЗИС ЗАКОНОДАВСТВА УКРАЇНИ ПРО ВИКОРИСТАННЯ МАТЕРІАЛІВ РЕВІЗІЙ, ПЕРЕВІРОК У КРИМІНАЛЬНОМУ ПРОВАДЖЕННІ - V. Nehanov (Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ, 1970)
Проаналізовано зміни в законодавстві України про використання матеріалів ревізій, перевірок у кримінальному провадженні за період незалежності України. Висвітлено питання узгодженості законодавчих змін щодо використання та призначення ревізій і перевірок у кримінальному провадженні. Сформульовано пропозиції щодо подальших змін національного процесуального законодавства в цій сфері.